Meniu Închide

Alviasoft Expert este compania care face ca munca din cadrul afacerii tale să devină mai facilă, performantă, productivă și atractivă.

Suntem partenerul tău de business pe termen lung, de la care primești tot ce ai nevoie ca tu să te dezvolți prin utilizarea eficientă a informației. Cu multiple specializări în project management, web design și development, programare, echipa AlviaSoft Expert te sprijină, astfel încât să îți crești nu doar productivitatea, ci și atractivitatea locului de muncă.    

Ce facem?

Îți oferim soluții pentru dezvoltarea companiei prin intermediul programelor informatice, indiferent dacă acestea sunt utilizate off line sau online, cum ar fi:
– aplicații informatice, programe, specializate;
– aplicații informatice la cerere;
– realizare de site-uri și magazine online, administrarea și securizarea acestora, inclusiv strategii de marketing prin care le implementăm; 
– cursuri de pregătire și perfecționare în domeniile IT și management;
– consultanță în implementarea sistemelor informatice în companii, instituții și alte organizații.

Prezentăm și promovăm activitatea afacerii tale, astfel încât prezența ta web să nu fie uitată pe internet, ci să atragă continuu noi clienți prin conținut de calitate actualizat. Suntem concentrați pe soluții care propulsează compania ta spre succes.

Misiune și valori

Facem calculatoarele să lucreze pentru tine! Știm că pentru a construi o reputație ai nevoie de timp. De aceea, experiența și rezultatele aduse clienților noștri sunt cele care ne confirmă că suntem pe drumul cel bun. Vrem depășim de fiecare dată așteptările clienților. În procesul de dezvoltare ne ghidează integritatea, profesionalismul și respectul. Pe toate acestea le comunicăm cu fermitate, iar ultimii ani ne-au dovedit că doar în acest fel putem să găsim rapid soluții pentru problemele legate de calculatoare cu care se confruntă clienții noștri. Loiali și responsabili, ne onorăm promisiunile până la ultima literă.  

Politica internă a AlviaSoft Expert este de a pune valoare pe individ. De aceea, membrii echipei sunt tratați cu aceeași grijă, considerație și respect pe care, la rândul lor, aceștia le oferă clienților.

Cum facem?

Pentru că vrem să-ți livrăm ce e mai bun pentru afacerea ta, asigurăm grupuri de lucru pentru fiecare proiect în parte. În felul acesta ne asigurăm că îți aducem expertiza relevantă pentru atingerea obiectivelor. Suntem puternic angrenați în tot ceea ce este digital, însă punem mare accent pe influența factorului uman. Lucrăm cu tine îndeaproape, aducând clarificare și planificând pas cu pas implementarea strategiei. Nu ne place să complicăm inutil lucrurile, motiv pentru care îți vom explica fiecare etapă, fără să te înecăm în termeni specifici industriei.